Urządzenia i Akcesoria
Mus truskawkowy z jogurtem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
60 - 70 g atestowanej wody dla niemowląt
-
15 g żelatyny w proszku
-
300 g truskawek, świeżych przekrojonych na pół, bez szypułek
-
30 g cukru
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
250 g jogurtu naturalnego250 g jogurtu typu greckiego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6.4 g
Kalorie
431.5 kJ /
102.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Deser waniliowy z musem truskawkowym
25 min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 min
Smoothie z truskawek, malin i borówek
5 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Zefir truskawkowy z bezami
15 min
Soczewica z ryżem i jabłkiem (dla dzieci)
25 min
Mus z bananów
10 min
Mus z kiwi
10 min
Koktajl owocowy z sokiem pomarańczowym
5 min
Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym
5 min
Koktajl z jogurtem i owocami jagodowymi
10 min
Koktajl truskawkowy
5 min